Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Μπουτίκ "λάικα" και τα μυαλά στα κάγκελα

Ε ναι λοιπόν, ψωνίζω από τη λαϊκή της γειτονιάς μου και δεν ντρέπομαι για αυτό....Και όχι δεν ψωνίζω μόνο λαχανικά και φρούτα, ψωνίζω ρούχα, καλύμματα για τους καναπέδες, κουρτίνες, βρακιά και ότι άλλο μπορεί να κατεβάσει ο νους σας. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ντρέπομαι για αυτό. 
Στη λαϊκή, στα πανηγύρια μπορείς να βρεις υπέροχα πράγματα σε ιδιαίτερα "φιλικές" τιμές, να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, το σπίτι σου και να χαλάσεις ελάχιστα χρήματα. Άλλωστε, στις αρχές της φιλελεύθερης οικονομίας δεν βαυκαλίζεται η ελευθέρια της επιλογής με βάση την πιο συμφέρουσα τιμή; 
Άσε που έχει και πλάκα όλο αυτό το χαζολόϊ και το παζάρι στην λαϊκή. Πριν τις διακοπές μου ζήτησε η πεθερά μου καλύμματα για τους καναπέδες της γιατί στην περιοχή της δεν βρήκε τίποτα σε καλή τιμή. Ξεκίνησα και εγώ η καλή σου να κάνω μια βόλτα στα μαγαζιά της περιοχής μου, Ν. Σμύρνη -χαϊλίκια, να βρω καλύμματα. Τζίφος και πανάκριβα. Πάω και εγώ ένα Σάββατο στη λαϊκή του Ν. Κόσμου και βρίσκω 2 σετ υπέροχα, με 60€. Η αρχική ήταν 80€ αλλά μετά το παζάρι με τον συμπαθέστατο πωλητή η τιμή έπεσε! Bingo! Πάω στο χωριό, ενθουσιάστηκε η πεθερά! 
Έλεος πια με την υποκρισία πια στην κοινωνία μας. Δεν βρίσκω κανένα λόγο να μην εκμεταλλεύεται κάποιος τις πολλές δυνατότητες που έχει για φτηνό shopping μόνο και μόνο γιατί ντρέπεται να πει ότι ψώνισε κάτι από τη λαϊκή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου